woensdag 19 juli 2017

En wij mogen verrekken!

Het wordt me steeds duidelijker wat er gaande is! Onze regeringen (Europese regeringen op een paar na) zijn er helemaal niet voor ons! Ze doen niet anders, dan stug doorgaan met ons-vijandige-vreemdelingen binnen halen. Iedere dag de beelden op tv van die 'arme bootvluchtelingen', die binnen worden gehaald door organisaties, die daar grof aan verdienen. Niet dat ze dat erbij vertellen. Natuurlijk niet, want de waarheid vertellen... daar gaat het niet om.

Wij zijn overgeleverd aan de heidenen; in dit geval islamieten en links volk. Ik waarschuw al minimaal 25 jaar voor de gevolgen van islamisering. In plaats van minder is het steeds erger geworden. En kon je er vroeger nog weleens iets over zeggen in het openbaar... laat dat tegenwoordig maar uit je hoofd!!! Want dat kan je duur komen te staan.
Het is nou eenmaal de bedoeling, dat wij (hier in Europa) alle vreemdelingen opnemen, wel islamitische natuurlijk.

Wat zou daaraan ten grondslag liggen? Ik denk zelf, dat ze afwillen van de mondige burger. Vroeger, in de tijd van mijn opa en oma waren de gewone mensen niks waard. Ze werkten zich een ongeluk en gingen er vaak voortijdig aan dood. Of omdat er ziekten en of armoe heersten.
Voor de machthebbers was dat erg fijn: houd het volk, lid van de een of andere kerk dom en laat ze net niet doodgaan (of net wel) maar houd ze op die manier onder de duim.

Toch kwam er een tegenbeweging op gang, zeg maar na de oorlog. Er kwamen voorvechters van gelijke rechten en men vond, dat iedereen, ook meisjes, moest kunnen studeren. De pil deed z'n intrede waardoor meisjes onafhankelijk werden. De Mammoetwet kwam en zodoende konden ook de kinderen van de koekenbakker en de putjesschepper een diploma halen. Er volgde een ontkerkelijking. Het volk werd mondiger en slimmer. Ook hĂșn kinderen gingen weer naar school en inmiddels had (bijna) iedereen een redelijk welvarend bestaan opgebouwd. Er werden heel wat 'rechten' verworven en bijna iedereen kon er 'gratis' van meeprofiteren. Tegelijkertijd zag je dat mensen gingen protesteren en demonstreren en burgerlijke ongehoorzaamheid deed z'n intrede. Ik weet het; dit is alles een beetje kort door de bocht maar zo is het wel ongeveer gegaan.

De machthebbers van Europa houden er niet van: teveel macht bij het volk!
Ik persoonlijk denk, dat ze al die moslims hier hebben gehaald om het volk onder de duim te houden. Het duurt niet lang meer eer ze het helemaal voor het zeggen hebben, onder het toeziend oog van  onze leiders. Iedere dag landen er bootladingen vol aan de kusten van zuid-Europa, zodat hun groep dagelijks versterkt wordt.  Enerzijds de fundamentalistische moslim en de gewone moslims, die beantwoorden aan de roep van de islam; anderzijds de over het algemeen domme, met laag I.Q. gemeubileerd bovenkamertje, Afrikanen, die goed geschikt zijn als leger. De zogenaamde vluchtelingen, die massaal toestromen zijn bijna allemaal mannen! Dit volk schrikt niet terug voor verkrachtingen en moorden. Europese vrouwen zullen worden ingelijfd, niet goedschiks, dan maar kwaadschiks, zoals ze dat ook in hun eigen contreien doen. Berucht is het verhaal van de 300 christenmeisjes die in Afrika door Boko Haram ontvoerd werden. Nu ze gehersenspoeld zijn, worden ze af en toe vrij gelaten met de bedoeling, zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Vele meisjes hebben daar al kinderen gekregen en blijven er. Zo zal het hier ook gaan!

Daarmee heeft een handjevol leiders de handen vrij, om te doen en laten wat ze willen: Meer macht in een groot continent, Europa dus. Dit als tegenhanger voor Amerika, Rusland en China.

Ik hoop echt dat ik ongelijk heb maar ik ben er bang voor, dat dat niet zo is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten